Laden...
Go-Fit Go-Fit

Maak van bewegen weer een gewoonte!

Beweeg voor het goede doel

Doe mee met Zorg van de Zaak Go-Fit 2020! 27 juni 2020 stond in het teken van samen bewegen. Bewegen is van essentieel belang voor vitale en weerbare werknemers. Na een periode van minder sporten, is het tijd om van bewegen weer een gewoonte te maken.

• Kies voor wandelen, fietsen, hardlopen
• Kies voor 5, 10, 15, 20 of 30 km
• Op 27 juni 2020 in jouw eigen buurt én op een zelfgekozen tijdstip
• Doneer hiermee indirect 10 euro aan de Zorg van de Zaak Foundation

Kom niet alleen voor jezelf in actie maar ook voor een ander! Voor elke deelnemer doneert Zorg van de Zaak 10,- euro aan de Zorg van de Zaak Foundation. De foundation zorgt ervoor dat de opbrengsten terecht komen bij de White Mountain Maasai Community in Kenia. Dit is een samenwerking van 16 Maasai-gemeenschappen. De Maasai zijn hard getroffen door de maatregelen rondom COVID-19. De markten zijn gesloten en toeristen komen er niet meer. Dat betekent dat de koeien en armbanden niet meer verkocht kunnen worden en er geen eten meer gekocht kan worden. Veel mensen lijden nu honger.

Vanwege het grote succes is besloten het donatiebedrag te verdubbelen! Dit houdt in dat er niet 5.770,- euro naar de Foundation gaat maar 11.540,- euro!

Aftermovie Go-Fit 2020

Bekijk hier een verslag van Go-Fit 2020 op 27 juni 2020

Zorg van de Zaak Go-Fit 2020

Thuiswerken? Veel zitten? Weinig in beweging?
• Maak van bewegen weer een gewoonte!
• 27 juni Zorg van de Zaak Go-Fit 2020.
• Ga de uitdaging aan en doe mee.
• Alleen of in een team 😄
Op deze dag komen we met z'n allen in beweging door te wandelen, fietsen, hardlopen of in welke vorm dan ook. Jij kunt jouw eigen afstand afleggen bij jou in de buurt. Voormalig Olympisch topsporter Erben Wennemars en cabaretier Peter Heerschop komen ook in actie.

Heb jij je al aangemeld voor Go-Fit 2020?

FC Utrecht spelers zijn al hard aan het trainen. Je kunt je ook aanmelden voor het virtuele FC-Utrecht team. Samen komen we in beweging #gofit2020

Oproep Zorg van de Zaak Go-Fit 2020 FC Utrecht

FC Utrecht selectie spelers Willem Jansen, Sean Klaiber, Mark van der Maarel en Bart Ramselaar doen ook mee met Zorg van de Zaak Go-Fit 2020! Nu jij nog! 💪 #gofit2020

Live Inspiratie Sessie gemist?

Bekijk de inspiratie sessie bij Zorg van de Zaak terug. Hierin beantwoorden Peter Heerschop, Erben Wennemars, Bas Tomassen en Mariska Davidse vragen van kijkers over bewegen, gezond blijven en doelen stellen. Een perfecte warming-up voor Go-Fit 2020!

Tips als voorbereiding voor Go-Fit 2020

Voormalig Olympisch topsporter Erben Wennemars en cabaretier Peter Heerschop komen ook in actie en delen hun persoonlijke tips met je. Doe jij ook mee? Meld snel jezelf of een team aan. #gofit2020

Bekijk andere campagnes