Laden...
Van werkstress naar werkplezier Van werkstress naar werkplezier

Geef uw organisatie handvatten voor het omgaan met werkdruk en voorkom verzuim

U kunt leidinggevenden en medewerkers in uw organisatie pro-actief begeleiden bij het omgaan met werkdruk. Op die manier voorkomt u uitval als gevolg van stress en burn-out. We kunnen u hierbij helpen en preventieve oplossingen bieden. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Competentietraining Mindfullness

De competentietraining Mindfullness helpt uw werknemers om de balans terug te vinden. In de training werkt u aan het ontwikkelen van gezonde gedrags- en denkpatronen, met als resultaat meer grip en meer plezier en energie in wat je doet.

Incompany loopbaancoaching

Tijdens een incompany loopbaangesprek kan de werknemer met diverse vragen terecht bij een loopbaanadviseur. U krijgt inzicht in wat er in uw organisatie leeft door duidelijke terugkoppeling.

Focustraining Breinvriendelijk Werken

Als de boog altijd gespannen staat, loopt werkend Nederland het risico op stressgerelateerde en psychische klachten. Aandacht en kennis over het brein helpt om op een gezonde manier met stress om te gaan.

Prikkelsessie Breinvriendelijk Werken

Een prikkelsessie is een interactieve presentatie waarbij deelnemers door het doen van oefeningen zelf ervaren wat het effect is van gewoontes en omgevingsfactoren op het brein.

Psychosociale arbeidsbelasting

Onze arbeidsdeskundigen geven u inzicht in de psychosociale arbeidsbelasting (PSA) middels vragenlijsten of andere vormen van onderzoek. De mentale belasting kan effect hebben op ieders gezondheid. U krijgt advies over factoren die werkstress veroorzaken, zoals bijvoorbeeld een te hoge werkdruk of ongewenst gedrag. Een PSA wordt altijd op maat uitgevoerd, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Preventief Medisch Onderzoek

Met een PMO krijgen uw werknemers een uitgebreide health check. Hiermee signaleert u vroegtijdig effecten van werkstress op gezondheid. Een PMO wordt altijd op maat uitgevoerd, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Waarom Zorg van de Zaak?

Zorg van de Zaak heeft in haar netwerk gespecialiseerde bedrijven die kunnen helpen bij de aanpak van werkdruk of werkstress. Op organisatie- en teamniveau of op individueel niveau: Zorg van de Zaak heeft de zorg en kennis in huis.

Hoe Nuffic werkplezier vergroot met incompany loopbaangesprekken

Hoe kom je erachter hoe het staat met ontwikkelmogelijkheden en werkplezier? Bijvoorbeeld door loopbaangesprekken aan te bieden, waarin werknemers met vragen of dilemma’s over hun carrière terecht kunnen.

Bekijk alle campagnes