Relatiestress & scheiden

De manier waarop we werken vanuit een groot netwerk is uniek. We pakken problemen integraal aan. Daarbij helpen we medewerkers niet alleen met de behandeling en het herstel van klachten, maar ook met het stimuleren van veerkracht en eigen verantwoordelijkheid.

We combineren kennis en expertises. Daardoor krijg je een betere afstemming tussen zorgprofessionals en verminder je tegenstrijdige adviezen. En dat biedt jou als werkgever weer gemak. Zo ondersteunen we jouw organisatie en medewerkers op de juiste manier, op het juiste moment.

Lees meer

Zwangerschap & werk

Een zwangerschap is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Het kan puur geluk en plezier brengen, maar ook fysiek ongemak of onzekerheid. Wij leveren de juiste zorg op het juiste moment: tijdens de zwangerschap, na de bevalling en in de terugkeer naar werk.

Lees meer

Integrale aanpak Covid-19

De impact van het coronavirus vraagt van jou als werkgever een andere aanpak, werkwijze en misschien zelfs inrichting van de organisatie. Ook de inzetbaarheid van medewerkers staat mogelijk onder druk. Zorg van de Zaak helpt je met een integrale aanpak weer op weg.

Lees meer

Daarnaast zijn we volop bezig met het realiseren van een integrale aanpak rondom Verslaving & Werk, Overgang & Werk, Nachtwerk en Verandering & Werk.