Relatiestress & scheiden

Een scheiding heeft veel impact op iemands leven. Het zorgt ook vaak voor veel stress en kan psychische klachten veroorzaken. Om te voorkomen dat medewerkers uit balans raken, helpen wij graag! Dit varieert van een goede privé-werk balans, relatiebemiddeling, financiële hulp tot scheidingsbemiddeling. Ook hebben we hiervoor een Relatiestress-test ontwikkeld.

Lees meer

Zwangerschap & werk

Een zwangerschap is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Het kan puur geluk en plezier brengen, maar ook fysiek ongemak of onzekerheid. Wij leveren de juiste zorg op het juiste moment: tijdens de zwangerschap, na de bevalling en in de terugkeer naar werk.

Lees meer

Integrale aanpak Covid-19

De impact van het coronavirus vraagt van jou als werkgever een andere aanpak, werkwijze en misschien zelfs inrichting van de organisatie. Ook de inzetbaarheid van medewerkers staat mogelijk onder druk. Zorg van de Zaak Netwerk helpt je met een integrale aanpak weer op weg.

Lees meer

Daarnaast zijn we volop bezig met het realiseren van een integrale aanpak rondom Reorganisatie & Werk, Overgang & Werk, Rouwverwerking & Werk, Sociale veiligheid & Werk en Verslaving & Werk.