Laden...

Tinquely Academy

Tinquely Academy gaat verder onder de naam Zorg van de Zaak Academy.

Zorg van de Zaak Academy

Zorg van de Zaak Academy is dé plek in Zorg van de Zaak Netwerk waar leren en ontwikkelen centraal staan. Door het delen van kennis en expertise, zowel intern als extern, bouwen we aan een sterker netwerk waarin werkgevers en werknemers zelf regie kunnen nemen en behouden.

De academie verzorgt trainingen en workshops voor werknemers, leidinggevenden en HR professionals op onder andere het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als onze partner, klant, cliënt of externe deelnemer krijg je toegang tot kennis en expertise uit het netwerk. Zo versterk je je eigen vaardigheden én lever je een actieve bijdrage aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Bekijk ons aanbod

Zorg van de Zaak Academy

Zorg van de Zaak Academy is dé plek binnen Zorg van de Zaak Netwerk waar leren en ontwikkelen centraal staan. Door het delen van kennis en expertise, willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger werkend Nederland.

Workshops en Trainingen

In deze webwinkel vind je het aanbod van Zorg van de Zaak Academy. Dé plek binnen Zorg van de Zaak Netwerk waar leren en ontwikkelen centraal staat.

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact op met het team van jouw regio of sector